Beşiktaş'ta feci kaza: 8 araç birbirine girdi çok sayıda yaralı var!

Beşiktaş'ta feci kaza: 8 araç birbirine girdi çok sayıda yaralı var!
Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde 8 araç birbirine girdi. 8 araçlık zincirleme kazada yaralıların olduğu öğrenildi. Olay yerinde yaralanan 8 kişiye müdahale edildi. 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde 7 aracın karıştığı zincirleme bir kaza meydana geldi. Kazada yaralananlar olduğu ve olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi.

istanbul-besiktasta-7-aracin-karistig-46341-2.jpg

Beşiktaş istikametine seyreden hafif ticari araç, aks kırması sonucu sürücünün kontrolünden çıktı.

Akan trafikte otomobillere çarpan hafif ticari araç, 2 otomobilin üzerine asılı kaldı. 8 aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

istanbul-besiktasta-7-aracin-karistig-46341-1-001.jpgOlay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

istanbul-besiktasta-7-aracin-karistig-46341-4.jpgYaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.istanbul-besiktasta-7-aracin-karistig-46341-3.jpg

Kaza nedeniyle Levent istikametinde oluşan trafik yoğunluğu, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından normale döndü.

“HAVADA GÖRDÜM ARACI"

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü Cem Kurt; “Maslak yönünden gelen hafif ticari araç, diğer araçların üzerine uçtu. Ben havada gördüm, kaldırıma vurduktan sonra önce başka bir ticari araca daha sonra diğer araçlara vurdu. Ben de onun yanındaydım, yarım metre ile kurtardım. Havada gördüm aracı, o kadar kötü yani. Anlık oldu, telaş oldu, bir parça da benim arabaya zarar verdi. Cam ve arka kaportada ezikler var. Yaralılardan 6’sının ambulansla gittiğini gördüm, demir bariyerler uçtu. Kasırga birden kopmuş gibiydi, çok kötüydü" dedi.