Berna Laçin'den 'Kızılcık Şerbeti' tepkisi

Berna Laçin'den 'Kızılcık Şerbeti' tepkisi
Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün aniden durdurulmasına ve yayınlamamasına başta dizinin oyuncuları olmak üzere birçok isim tepki gösterdi. Berna Laçin, Kızılcık Şerbeti'ne RTÜK tarafından verilen cezanın nedenini sosyal medya hesabından eleştirdi.

Son dönemin popüler dizilerinden Kızılcık Şerbeti, işlediği konuyla büyük bir kesimin dikkatini çekmiş ve gündem oluşturmayı başarmıştı.

Dizinin giderek popülerleşmesinin ardından RTÜK tarafından hiç beklenmedik bir ceza geldi. Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisi özet bölümünün gösterildiği sırada bir anda yayından kaldırıldı. RTÜK'ün yayın durdurma cezasına karşın alınan yürütmeyi durdurma kararı Ankara İdare Mahkemesi tarafından son dakika iptal edildi. Dizi yerine "İslamofobi" belgeseli Erdoğan'ın sözleriyle başladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün aniden durdurulmasına ve yayınlamamasına başta dizinin oyuncuları olmak üzere birçok isim tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biri de Berna Laçin oldu.

Ekrandaki pek çok dizinin fazlasıyla şiddet içerdiğini söyleyen Laçin, cezanın altında başka şeyler yattığını söyledi ve "Yutmayız bunları, yalanınızı sevsinler" yorumunda bulundu.

İşte Berna Laçin'in Kızılcık Şerbeti'ne dair yaptığı o paylaşım:

berna-lacin-1-1.webp

Etiketler :