Belediye başkanı kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı

Belediye başkanı kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya'nın kullandığı otomobil, önünde giden otomobile çarptı. Kazada, sürücülerden Şammaz Çağlayan, öldü, belediye başkanı Çetinkaya ve 2 kişi de yaralandı.

Aksaray- Adana kara yolunun 27'nci kilometresinde meydana gelen kazada Adana'ya gitmek için yola çıkan Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya'nın kullandığı otomobil, önündeki Şammaz Çağlayan, yönetimindeki otomobile çarptı.

kaza-3.jpg

Çağlayan’ın otomobili, yaklaşık 150 metre sürüklenip devrildi. Kazada sürücü Şammaz Çağlayan yaşamını yitirirken, yanındaki Şaban Çağlayan ve Kasım Çağlayan ile diğer otomobilin sürücüsü İsmet Çetinkaya yaralandı.

belediye-baskaninin-otomobili-onundeki-otomobile-carpti-1-olu-3-yarali-3522-dhaphoto3-001.jpg

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Yaralı 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Başkan Çetinkaya’nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

belediye-baskaninin-otomobili-onundeki-otomobile-carpti-1-olu-3-yarali-3522-dhaphoto1.jpg

Akçakent köyüne gitmek için yola çıktığı belirtilen Şammaz Çağlayan'ın cenazesi, otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaynak:DHA

Etiketler :