Bebek ölü bulundu: Üç kişi gözaltında!

Bebek ölü bulundu: Üç kişi gözaltında!
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iki yaşındaki Murat Aslan adlı bebek evde ölü bulundu. Yapılan otopside bebeğin vücudunda işkence izlerine rastlandı. Anne ve beraberindeki iki kişi gözaltına alındı.

Bebeğin şüpheli ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından 2 erkek arkadaşıyla evden kaçtığı belirlenen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç'ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı.

Kılıç'ın emniyetteki ifadesi sürerken aranan 2 kişi daha yakalandı.

Bebeğin cansız bedenini bulunan komşu Halime Akdoğan ise şunları söyledi:

"Bir çocuğun ağladığını duyunca komşuyla içeri girdik. Koltuk üzerinde bir bebek vardı. Koltuktan düşecekti. Bebeği koltuğa yatırmışlar. Evi görseniz harabe durumdaydı. 9 aylık çocuğu evden alıp çıkarken bir kafa gördüm yerde. Burada çocuk var dedim. Hemen polis memurunu çağırdım. Çocuk ölmüş, ben onu uyuyor sandım. Ölen çocuğu kimse görmesin diye üzerini örtüldüğünü sanıyoruz. Diğer çocuğu acıktığını düşünerek eve götürdüm. Birçok kez bu eve operasyon yapıldı."

Kaynak:DHA

Etiketler :