Halk TV'nin 'Bayrak As Türkiyem' Kampanyası Dalga Dalga Büyüdü

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını Pazar günü kutlayacağız. İktidar kutlamalara yeterli ilgiyi göstermese de sokaklarda heyecan içinde. Türk insanı cumhuriyetine ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkıyor. İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah Programı ve Halktv.com.tr aracılığı ile bir kampanya başlatıyoruz. Çağrımız Hepinize: Bayrak As Türkiyem. Fotoğrafları gönderin yayınlayalım

Halk TV'nin başlattığı çağrı dalga dalga tüm Türkiye'ye ve yurt dışında Türklerin yaşadığı kentlere yayıldı. Başta Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, siyaset dünyasından Ekrem İmamoğlu olmak üzere, diğer siyasetçiler de 'Bayrak As Türkiyem' diyerek katkı verdiler. Son olarak Türkan Şoray evinin balkonuna Türk bayrağı astı.

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Halk TV’nin hafta başında başlattığı bayrak asma kampanyası Türkiye’de dalga dalga büyüyor… Artık her yer kırmızı-beyaz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Kampanyamız pazar gününe dek sürecek. Bayrak asılmadık tek bir ev kalmasın. Sokaklarımız, caddelerimiz gelincik tarlasına dönüşsün.

Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı sanatçısı Türkan Şoray, Cumhuriyet'in 100. yılı için evinin balkonuna Türk bayrağı astı.

O anları Instagram hesabından paylaşan Şoray "Bayraklarımızı asalım. Cumhuriyet çok yaşa" ifadelerini kullandı.

Söz konusu kare kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İSTİKLAL CADDESİ DONATILDI

Binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan İstiklal Caddesi de Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Bayrakları ile donatıldı.

İstiklal Caddesi girişinden Tünel Meydanı’na kadar olan bölgeye Türk Bayrakları yerleştirildi.

Türk Bayraklarını görenler o anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi.

"Bayraksız ev, bayraksız sokak kalmasın"

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimiz Pazar Günü 100 yaşına basıyor. Cumhuriyet Türkiyesinde yaşadığımız için mutluyuz, gururluyuz, emeği geçenlere minnetle doluyuz

Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşına giriyor. Hepimiz Cumhuriyet Çocukları olarak kazanımlarımızın farkındayız. Bu ülkede Cumhuriyet yönetimi altında yaşamanın bize sağladıklarının bilincindeyiz.

İktidar kutlamalara mesafeli de davransa, bütçesi bizlerin vergi gelirleri ile oluşturulan TRT Gazze'yi bahane ederek kutlama etkinliklerini ertelese de Türkiye Cumhuriyet heyecanını yaşıyor.

Resmi kurumların sessizliğine karşı Türk insanı Cumhuriyeti coşku içinde kutlamanın hazırlıklarını yapıyor.

100. yıl kutlamaları için iktidar ve resmi kurumlar mesafeli davransa da halkımız Türkiye Cumhuriyetine büyük bir coşku ile sahip çıkıyor.

Haydi Türkiye oturduğumuz binaları, sokakları, caddeleri gelincik tarlalarına çevirelim. Her yeri ay yıldızlı al bayrağımızla, önderimiz Atatürk'ün posterleri ile süsleyelim.

bayrak1.webp

Halk TV olarak bütün Türkiye'ye bir çağrımız var. Gelin el ele verelim cumhuriyetimize sahip çıktığımızı dosta düşmana gösterelim. Türkiye'nin caddeleri, sokaklarını bayraklarımızla gelincik tarlasına çevirelim. Evlerimize, balkonlarımıza bayraklarımızı asalım. Pencerelerimizi Atatürk posterleri ile süsleyelim.

Bayraklarınızı asarken, apartmanlarınızı, evlerinizi, sokaklarınız, caddelerinizi görüntüleyin. İsmail Küçükkaya ve halktv.com.tr ile paylaşın, yayınlayalım.

Kutluma coşkumuzu Türkiye ile paylaşalım.

Haydi Türkiye Bayrak As...

Etiketler :