Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili en yeni bilgi

Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili en yeni bilgi
Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, CHP önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın bulunduğu Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinden Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri Halk TV'ye aktardı.Sevinç,...

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, CHP önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın bulunduğu Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinden Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri Halk TV'ye aktardı.

Sevinç, "Dün gece SayınBaykal'ın bir takım olumsuz haber çıktı. Yetkililer tarafın ve bizlerde bu durumun doğru olmadığını açıklamıştık. Son durum dün geceye göre daha iyi durumda Sayın Baykal... Biraz önce kızı Sayın Aslı Hanım'dan hemde doktorlarından aldığım bilgi, Sayın Baykal Nöroloji doktorlarının kontrolüne geçti ama sadece nöroloji de değil, nöroşirurji, kardiyoloji, anestezi, yoğun bakım ve girişimsel radyolojinin kontrolüne yoğum bakım ünitesinde durumu takip ediliyor.

Dün gece de Sayın Cumhurbaşkanı'nın devreye girmesi ile Doktor Gazi Yaşar'gilin ekibinden bir doktor gece yarısı saat 03:30'da buraya gelip Sayın Deniz Baykal'ı muayene etmiş durumunu kontrol etmiş. Neler yapılması gerektiği hakkında bilgi alışverişinde bulunmuş. Herşeyin yolunda olduğunu tespit etmiş. Şuanda da Deniz Baykal'ın durumu iyi. İlgi ve alakasından dolayı Sayın Cumhurbaşkanı'na buradan çok teşekkür ediyoruz." dedi.

İşte Şaban Sevinç'in açıklaması...

Etiketler :