Bakan Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun istifa çağrısına cevap verdi

Bakan Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun istifa çağrısına cevap verdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine cevap verdi. Soylu,"Ben bir fotoğrafla istifa edeceğim'' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine cevap verdi. Soylu, "Ben bir fotoğrafla istifa edeceğim, etrafın FETÖ'cü kokuyor senin ya. PKK ile fotoğraf çektirdin, PKK'yı destekleyenlerle fotoğraf çektirdin, DHKP-C'yi destekleyenlerle fotoğraf çektirdin, ömrün böyle geçti" dedi.

AKP Arsin İlçe Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Soylu, eski milletvekili Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinin iki gün önce defnedildiğini, orada meselelerin huzura erebilmesi için bir çalışma yaptıklarını belirtti. Bakan Soylu, "Oradaki çalışmalarda karakola da gittim, 3.5 saat civarında karakolda kaldım. Karakolda hem başsağlığı diledim. Orada jandarmanın elinde bulunan annesi rahmetli olan Aysel Tuğluk'a hem de o olayları ondan da dinledim. Bu 45 dakika sürdü, 1 saat de olaylarla ilgili birtakım iddialar var, videoları izledik. Kim ne yaptı, ne etti onu seyrettik" diye konuştu.

Etiketler :