Bakan Kasapoğlu karantinada tutulan yurttaş sayısını açıkladı

Bakan Kasapoğlu karantinada tutulan yurttaş sayısını açıkladı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, karantinada tutulan yurttaşlarla ilgili verileri açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelenlerin 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki yurtlarda 9 bin 700 yurttaşın gözlem altında bulunduğunu, 67 bin 547 kişinin ise evlerine gönderildiğini açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, Covid-19 ile mücadele kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda sürdürülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

76 ildeki bakanlık yurdunda halen 9 bin 700 yurttaşın bulunduğu bilgisini veren Kasapoğlu, yurtlarda yeni gelen misafirleri ağırlamayı sürdürdüklerini kaydetti.

Son 24 saatte 422 kişi karantina altına alındı

Bakan Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatlarıyla, dünyanın farklı yerlerinden gelen yeni misafirlerimiz, yurtlarımıza giriş yapıyorlar. Son 24 saatte 422 yeni misafirimiz geldi. Onların da bu 14 günlük süreyi hayırlı bir şekilde atlatarak, ramazan sonrasında aileleriyle birlikte olmalarını sağlamak en büyük dileğimi." şeklinde konuştu.

67 bin 547 kişinin karantina süreci sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugüne kadar 67 bin 547 kişinin ise karantina sürecini tamamlayarak evlerine uğurlandığını aktardı.

AA

Etiketler :