Baba dehşeti: İki kızını öldürdü, 'namus meselesi' dedi

Baba dehşeti: İki kızını öldürdü, 'namus meselesi' dedi
Konya'nın Meram ilçesinde Suriye uyruklu Yusuf Elhamed, tartıştığı 2 kızını bıçaklayarak öldürdü. Polise teslim olan Suriye uyruklu Yusuf Elhamed , ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Kevser El Salih ile Merve Elhamed'in cenazeleri ise toprağa verildi.

7 çocuk babası Suriye uyruklu Yusuf Elhamed, kızları Kevser El Salih ve Merve Elhamed ile tartıştı. Yusuf Elhamed, çıkan kavgada 2 kızını öldürüp, polise teslim oldu. Belirtilen adrese giden polis, 2 kardeşin cansız bedeni ile karşılaştı.

Otopsinin ardından 2 kardeşin cenazesi, Şeyh Ulema Yusuf Ağa Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Kızlarını 'namus meselesi' nedeniyle öldürdüğünü söyleyen Yusuf Elhamed ise ifadesinde; tartışma sırada kendisini kaybettiğini, 2 kızını öldürdüğünü fark edince polise giderek teslim olduğunu söyledi.

Yusuf Elhamed, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan evli ve 2 çocuk annesi Kevser El Salih'in eşi Muhammed El Salih'in 'cinsel taciz' suçundan cezaevinde olduğu belirtildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :