Ayrılık iddialarıyla gündeme gelen çiftten yeni paylaşım

Ayrılık iddialarıyla gündeme gelen çiftten yeni paylaşım
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin boşanacağı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu, "Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok" demişti. Sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik mesajlar...

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak geçen aylarda boşanma haberleriyle gündeme gelmişti. 6 aydır “Maviye Sürgün” adlı dizinin çekimleri nedeniyle Selimiye’de bulunan Bülent Şakrak mutlu aile pozu yayınlayarak iddiaya son noktayı koymuştu.

Aradan 4 ay geçti. Aynı iddialar tekrar gündeme geldi. Her iki haber de Ceyda Düvenci’nin yaptığı duygusal paylaşımlardan dolayı gündeme gelmişti. Ceyda Düvenci aynı konu bir kez daha gündeme gelince sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, "Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok" demişti.

Sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik mesajlar... Bülent Şakrak, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından şu mesajla kutladı:

"Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün, aradan 9 yıl geçti ,Melisa büyüdü ,Ali doğdu (askere gitti geldi????)yaşam aktı envai çeşit şey yaşandı, gezildi, dolaşıldı, çalışıldı, çabalandı, yaş alındı ancak yaşlanılmadı falan...Bu süreçte senin hayata tutunma biçimin, inadın, analığın ve gayretin hiç değişmedi, bu nedenle evdeki ben ve cümle canlının(kediler, köpekler, fareler, çocuklar)sana olan hayranlığı da hiç bitmedi, yeni yaşının da sana daha öncekiler gibi şans, bereket ve çokca huzur getirmesini diliyorum ve seni gerçekten çook SEVİYORUM.
Cemal Süreyya’nın dediği gibi “Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır...Seni hiç bırakmayacağım!” İyi ki doğdun çocuklarımın anası..❤️"

643bde194e3fe01270dd6968.webp

Etiketler :