Ablukanın Adı 'Bayram Kutlandı' Oldu!

Anadolu Ajansı, İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutlanmasıyla ilgili haberinde, kutlamalara katılan kimsenin görünmemesiyle dikkat çekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim Meydanı ve Saraçhane Meydanı'nda toplantı ve gösteri yürüyüşlerine izin verilmemesi kararını aldı. Taksim Meydanı ve çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemleri uygulanırken, ekipler meydan girişlerini demir bariyerlerle kapatarak kontrol noktaları oluşturdu. Ayrıca İstiklal Caddesi'ne açılan tüm cadde ve sokaklar da benzer şekilde güvenlik bariyerleriyle kapatıldı.

aa-20240501-34427471-34427468-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu.jpg

SİVİL VATANDAŞLARIN MEYDANA GİRİŞİNE İZİN VERİLMİYOR

Taksim Cumhuriyet Anıtı ve Taksim Meydanı'na çıkan sokaklar, güvenlik önlemleri kapsamında demir bariyerlerle kapatıldı. Polis ekipleri, her cadde ve sokağın başında nöbet tutarak sivil vatandaşların meydana girişlerine izin vermiyor. İstiklal Caddesi'nde ise esnaf ve turistler dışında geçişlere müsaade edilmiyor.

Anadolu Ajansı servis ettiği "İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor" başlık haberinde 1 Mayıs'ı kutlayan kutlayan kimsenin gözükmemesi dikkatlerden kaçmadı. Anadolu Ajansı yayınladığı görüntüyü görmezden geldi yorumları yapıldı.

aa-20240501-34427471-34427469-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu.jpg

Kaynak:AA