'Allah’ın elçisiyim' diyen aday 68 imzada kaldı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bağımsız adaylığını koyan isimlerden Davut Turan, "19 Mayıs 2021'de rabbim bana bildirdi, ben Allah'ın elçisiyim" dedi. Turan 68 imza toplayabildi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olmak için 100 bin imza toplayacak kişiler için başvurular tamamlandı. 18 kişi başvurusunu Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) iletti.

Seçime günler kala Cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza toplama çalışmaları da sürüyor. O adaylardan biri de ı Davut Turan... Turan yaptığı bir açıklamada, “19 Mayıs 2021’de rabbim bana bildirdi, ben Allah’ın elçisiyim” dedi. Turan'ın güncel imza sayısı 68.

10Haber'in sorularını yanıtlayan Turan yaptığı açıklamada aday olmasının Allah tarafından kendisine bildirildiğini vurgulayarak “19 Mayıs 2021’de rabbim bana bildirdi, ben Allah’ın elçisiyim” ifadelerini kullandı. Turan 68 imza toplayabildi.

Turan’ın aynı ifadeleri 28 Şubat günü de sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

dt.jpg

Hem Dünya hem de Türkiye'nin başkanı

Turan sosyal medydada paylaştığı bir videoda ise dünya başkanı olacağını ileri sürerek, “Görüşlerim arasındaki en dikkat çekici husus dünya başkanlığıdır. Dünya başkanı olacağım. Ülkemiz adına da gurur olacaktır. Biz dünyayı tek doğru üzerinden yönetmek istiyoruz. Çünkü doğru birdir. Tüm ülkeleri bir eyalet sistemi olarak görün ve bu ülkelerin başkanları eyalet başkanları olarak değerlendirin. Türkiye Cumhuriyeti de ben bu ülkede olduğum için bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak devam ediyor olacağım. Yani dünya başkanı olurken Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olmaya devam edeceğim” dedi.

Etiketler :