Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Sağlık Durumu Hakkında Güler Sabancı'dan İlk Açıklama!

Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Sağlık Durumu Hakkında Güler Sabancı'dan İlk Açıklama!
Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan'da zodyak botla kaza yaptı. Sabancı çiftinin tedavi gördüğü İstanbul Şişli'deki özel bir hastaneye gün boyu ziyaretçi akını yaşandı. Güler Sabancı da Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu hakkında ilk açıklamayı yaptı.

İş insanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda bir restorana zodyak botla giderken kayalıklara çarptı. Kazada ağır yaralanan Sabancı çifti, İstanbul Şişli'deki özel bir hastaneye getirildi ve tedavi altına alındı. Çiftin oğulları Kaan ile Emre'nin ise sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİYE GİDİYOR

ali-sabanci-kaza.jpg

Aileden yapılan açıklamaya göre Sabancı çiftinin sağlık durumunun iyiye gittiği vurgulandı. Doktorlar, Ali Sabancı'nın tedbir amacıyla 48 saat boyunca uyutulacağı açıklandı. Sabancı Ailesi'nin dostları çifte geçmiş olsun demek için gün boyunca soluğu Şişli'de bulunan özel hastanede aldı.

Hastaneye gidenler arasında Özcan Sabancı ve Kerim Sabancı vardı. Hacı Sabancı ve Ömer Sabancı da, çifti ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vuslat Doğan Sabancı'nın annesi Sema Doğan, hastaneden bir an olsun ayrılmadı.

GÜLER SABANCI'DAN İLK AÇIKLAMA

guler-sabnci-2.jpg

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da, çifti hastanede ziyaret eden isimler arasındaydı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güler Sabancı, Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu hakkında gelen soruları "Çok şükür" diyerek yanıtladı.

"SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR"

vuslat-dogan-sabanci.jpg

Denizde kaza geçiren Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Esas Holding'den yapılan açıklamada, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :