AKP'li Rektör ile Eski Belediye Başkanı Büyükelçi Yapıldı

AKP'li Rektör ile Eski Belediye Başkanı Büyükelçi Yapıldı
AKP’li rektör Nükhet Hotar, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan büyükelçi olduEski AKP'li vekil, rektör Nükhet Hotar, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler büyükelçi olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan yeni kararnamede, eski AKP milletvekili ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Akdeniz için Birlik nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi ve aynı zamanda büyükelçilik unvanı verildi.

Ayrıca, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kültür Bakan Yardımcısı olarak görev yaparken büyükelçi olarak atandı.

Diğer atamalara göre, Tunus Büyükelçiliğine Ahmet Misbah Demircan, Kuzey Makedonya Büyükelçiliğine Fatih Ulusoy, Slovak Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Erkan Özoral, Portekiz Büyükelçiliğine Haldun Koç, Suudi Arabistan Büyükelçiliğine Emrullah İşler atandı.

Ayrıca, Erdoğan'ın imzasıyla, İslam İşbirliği Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Cenk Uraz atandı.

Etiketler :