Gülsüm Elvan: Yavrumu yoğun bakımda erittiler Nuriye ve Semih de şu anda içeride eriyor

Gülsüm Elvan: Yavrumu yoğun bakımda erittiler Nuriye ve Semih de şu anda içeride eriyor
Nuriye ve Semih'e destek eylemine katılan Gülsüm Elvan polis tarafından gözaltına alındıktan sonra kolu kırıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Elvan Ailesi suç duyurusunun ardından basın açıklaması yaptı.

Nuriye ve Semih'e destek eylemine katılan Gülsüm Elvan polis tarafından gözaltına alındıktan sonra kolu kırıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Çağlayan Adliyesi'nde basın açıklaması yapan Gülsüm Elvan "Benim yavrumu 269 gün yoğun bakımda erittiler. Nuriye ve Semih'te şu anda içeride eriyor. Benim için Nuriye ve Semih'ten hiç bir farkı yok." dedi.

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Yapılan açıklamada Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, "Nuriye ve Semih bizim için çok önemli.Nuriye ve Semih çocuklarımızın hocaları, sadece bizim değil bütün çocuklarımızın hocaları. Nuriye ve Semih'in yanında durmamız bizim için çok önemli. Çünkü haksızlığa uğradılar. Onlar gibi binlerce kişi var o bakımdan bizim için çok önemli. Çünkü bu ülkede biz de haksızlığa uğradık bizim de çocuğumuzu katlettiler. Elvan Ailesi olarak Nuriye ve Semih nezdinde bütün akademisyenlerin işine iade edilmesini talep ediyoruz." dedi. Gülsüm Elvan'ın kolunun iki yerinden kırık olduğunu belirten Sami Elvan , "Raporlarımız da elimizde. Suç duyurusunda bulunduk. Peşini bırakmayacağız. Nerede bir hakkımız varsa sonuna kadar arayacağız. " ifadelerinde bulundu.

"BIRAKIN NURİYE VE SEMİH ANNELERİNİN ELİNİ ÖPSÜNLER"

Nuriye ve Semih'in durumuna dikkat çeken Gülsüm Elvan, "Değil kolumu kırmak, bacağımı da kırsalar adalet gelene kadar yılmayacağım. Yetkililere seslenmek istiyorum. Bayram geliyor. Çocukları onların ellerini öptüğünde bizim yavrularımızı elimizden aldılar. Bırakın Nuriye ve Semih annelerinin ellerini öpsünler. Benim yavrumu 269 gün yoğun bakımda erittiler. Nuriye ve Semih'te şu anda içeride eriyor. Benim için Nuriye ve Semih'ten hiç bir farkı yok. Onları kurtarana kadar devam edeceğim. Kimse ölmesin ve öldürülmesin diye çırpınırken malesef baştakiler öldürmeye devam ediyor." ifadelerinde bulundu.

Etiketler :