Gölcük Tabiat Parkı için protesto: Gölcük'e dokunma!

Gölcük Tabiat Parkı için protesto: Gölcük'e dokunma!
Bolu’nun cennet köşelerinden Gölcük Tabiat Parkı'nın yapılaşmaya açılması için ihaleye çıkılmasına tepki gösteren Bolu halkı bugün belediye önünde toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alaattin...

Bolu’nun cennet köşelerinden Gölcük Tabiat Parkı'nın yapılaşmaya açılması için ihaleye çıkılmasına tepki gösteren Bolu halkı bugün belediye önünde toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz’a seslenen halk, "Gölcük'e dokunma!" sloganları attı.

"GÖLCÜK'Ü RANTA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Hürriyet'ten Aysel Alp'in aktardığına göre, sivil toplum kuruluşlarının organizasyonu ile yapılan eylemde, “Gölcük evimiz Kökez suyumuz”, “Gölcük halkındır”, “Gölcük’ü ranta teslim etmeyeceğiz”, “Cerattepe’den Gölcük’e kadınlar direniyor” dövizleri taşındı.

Gölcük Tabiat Parkı için prostesto

Gölcük Platformu tarafında da “Gölcük halkındır” pankartı açıldı. Protestonun devamında Bolulular Köroğlu heykelinin önünde toplanarak Gölcük’e doğru yürüyüş gerçekleştirecekler.

Gölcük Tabiat Parkı için prostesto

İHALE SALI GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Bolu Belediyesi, Gölcük Tabiat Parkı'nda 25 bungalov ile 19 odalı otel ile 3.5 km telesiyej  yapımı için 19 Aralık Salı günü ihaleye çıkacak.

Etiketler :