Gol sevinciyle gündeme gelmişti, Fenerbahçeliler o taraftara ulaştı!

Gol sevinciyle gündeme gelmişti, Fenerbahçeliler o taraftara ulaştı!
Fikri Çiçek, imzalı formaya kavuştu.

Tarihler 24 Ağustos'u gösterdiğinde Kadıköy'de onbinler, Türkiye'de milyonlar nefesini tutmuş Fenerbahçe'nin maçına kilitlenmişti. Vardar deplasmanından 2-0 mağlup ayrılan Sarı-Kanaryalar, rövanşta Neustadter'in attığı gole rağmen kalesinde 2 gol görmeyi engelleyememişti.

O maçı izleyen milyonlarca çubuklu sevdalısından biri de Mardin'in bir köyünden Fikri Çiçek'ti. Neustadter'in attığı gol sonrası verdiği tepkiler ve sevinciyle büyük sempati toplayan Fenerbahçe taraftarına geç de olsa ulaşıldı.

O TARAFTARA İMZALI FORMA 

Twitter'da Fenerbasket adıyla açılan bir hesap üzerinden, birbirinden güzel tribün ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan Fenerbahçeliler bu olaya da el attı. Fenerbahçe basketbol tribünlerinde varlığını gösteren Fenerbasket'in girişimleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün taleplere cevap vermesi sonucu imzalı bir forma o taraftara ulaştırıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün İletişim Sorumlusu Necati Mete'nin olaya duyarsız kalmaması sonucu, tüm futbolcuların imza attığı sarı forma Mardinli Fenerbahçeliye ulaştırıldı.

İşte her şeyin başladığı o video:

Ve formanın ulaştığı haberi...

Etiketler :