Gol sevinci yaşayan futbolcusunu kadro dışı bıraktı

Gol sevinci yaşayan futbolcusunu kadro dışı bıraktı
Spor Toto 1

Spor Toto 1.Lig takımlarından Altınordu'nun bu sezon Denizlispor'dan transfer ettiği Hüseyin Atakan Üner, dün 4-0 biten maçta rakip taraftar tribünü önünde gol sevinci yaşadığı gerekçesiyle Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın talimatıyla kadro dışı bırakıldı.

Başkan Özkan Denizlispor camiasından da özür diledi. Yazılı bir açıklama yapan Özkan şunları kaydetti;

"Denizlispor maçında ilk golümüzü atan Hüseyin Atakan % 100 Denizlispor’dan yetişmiş bir futbolcu. Geçen sene şu anda süper ligde olan bir kulübe giderken yoldan çevirdiğimiz, 14 yaşından beri genç takım maçlarımızda bize oynarken gördüğümüz, bildiğimiz bir yetenek.. Yetiştirme bedeli olarak 375 bin lira ödedik ve Denizlispor’a ikinci satış gelirimizden % 30 vermeyi yazılı olarak taahhüt ettik.

Hüseyin Atakan’a oryantasyon eğitimi verdik, çaktırmadan yaptığımız sınavları geçti. Ama insanoğlunun yaptığı sınavlar ile “Hayat’ın İçinden” çıkan sınavlar aynı değil işte.. Esas olan Hayat Sınavı’ndan geçmek..  Golü attıktan sonra yaptığı büyük terbiyesizlik !.. Tecrübeli bir oyuncu yapsaydı, bugün biletini keserdim !..

1. Çocuklarımız Geleceğimiz

2. İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu

3. Türkiye’nin Altınordu’su

Ana Sloganlarımıza yara açan Hüseyin Atakan’ı 3 maç kadro dışı bırakıyorum. Denizlispor'dan da koskocaman özür diliyorum!"

Etiketler :