Gökmen Ulu, Silivri cezaevinden tahliye oldu!

Gökmen Ulu, Silivri cezaevinden tahliye oldu!
Mahkeme tarafından verilen tahliye kararı sonrası arkadaşımız Gökmen Ulu, saat 21:00’da Silivri Cezaevi’nden tahliye oldu .Cezaevinden çıkışında HALK TV canlı yayınına bağlanan Gökmen Ulu, "Tüm Türkiye'yi selamlıyorum"...

Mahkeme tarafından verilen tahliye kararı sonrası arkadaşımız Gökmen Ulu, saat 21:00’da Silivri Cezaevi’nden tahliye oldu .

Cezaevinden çıkışında HALK TV canlı yayınına bağlanan Gökmen Ulu, "Tüm Türkiye'yi selamlıyorum" dedi.

Eşi ve çocuğuna kavuşan Gökmen Ulu, tahliye olur olmaz ilk duygularını Sözcü muhabiri Turgut Erat’la paylaştı.

İŞTE TAHLİYE SONRASI GÖKMEN ULU'NUN İLK SÖZLERİ

Güç, destek ve moral veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Zindandan gönderdiğiö her mesajda belirttiğim gibi gazeteciler gazetecilik faaliyeti nedeniyle tutuklanması o ülkede adalet ve demokrasinin can çekiştiğinin göstergesidir. Türkiye yara almıştır, bu tahliye umut damgasıdır.

Sözcü davası Türkiye’nin vicdanını yaralanmıştır. Bu tahliyeden sonra şimdi sırada bu yaranın kapanmasında…

Umutluyum. her zaman umutluyum. İyimser insanım. istiyorum ki Ege, Efe’nin Özgür Tual ve btünü çocukların mutlu bir geleceği olsun. Türkiye’nin bütün renkler el ele tutuşsun. Çıkacağız bu karanlıktan aydınlığa.

Halkımız adalet, cumhuriyet eksenin onurlarını birleştirmektir. Biz halkız. Bu 174 günü basın ve hürriyet mücadelemizin bir bedeli olaerak niteliyorum. Mahpus yata bitti başın öne eğilmedi. Şerefimle girdim şerefimle çıkıyorum. Bir gazeteci olarak doğruları dosdoğru söylemeye devam edeceğim… Bir yurtaş Atatürk’ün açtığı yolda yüerümeye devam edeceğiz.

Etiketler :