Gökçek'ten canlı yayında dinozor çıkışı

Gökçek'ten canlı yayında dinozor çıkışı
Hande Fırat'ın programındaki gazetecilere, "İftihar mı etmeniz lazım yoksa gülmeniz mi lazım' diye çıkıştı. Melih Gökçek ayrıca "Özhaseki'nin adaylığını destekliyor musunuz?" sorusuna "Özhaseki'yi destekliyorum

Hande Fırat'ın programındaki gazetecilere, "İftihar mı etmeniz lazım yoksa gülmeniz mi lazım' diye çıkıştı. Melih Gökçek ayrıca "Özhaseki'nin adaylığını destekliyor musunuz?" sorusuna "Özhaseki'yi destekliyorum. Aday olmasında katkım olmuştur." diye yanıt verdi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada, "Ankara'da yaptığım dinozor parkını gezdirmek isterdim. İçinde 250 dinozor var. Dinozor kafe, sinema var. Rekorlar kitabına girecek hareketli bir dinozorumuz var. Yani bir Ankaralı olarak dinozora kahkahalarla gülmek bana tuhaf geliyor" dedi.

Hande Fırat'ın programındaki gazetecilere, "İftihar mı etmeniz lazım yoksa gülmeniz mi lazım' diye çıkıştı. Gökçek, "Özhaseki'yi destekliyorum. Benim de bir katkım olmuştur. Özhaseki'nin gençliği ülkücüdür. Mansur Yavaş kimdir? İki dönem belediye başkanlığı yapmış ama turistler için bir tuvalet bile yapmamıştır. Böyle bir belediye başkanını siz nasıl Özhaseki ile karşılaştırırız.

Osman'ın (Osman Gökçek) herhangi bir resmi müracaatı yoktur. Durumdan görev çıkartan birisi. Başka bir söyleyeceğim bir şey yok. " diye konuştu.

Etiketler :