Gazi askeri yaralı halde otobüse bindirip gönderdiler!

Gazi askeri yaralı halde otobüse bindirip gönderdiler!
Hakkari'de bölücü terör örgütü PKK ile çatışmada yaralanan asker GATA'da müdahalesi yapıldıktan sonra yaraları iyileşmeden memleketi Afyon'a yolcu otobüsüyle gönderildi... Devreye CHP Afyon Milletvekili girdi. Yaralı asker...

Hakkari'de bölücü terör örgütü PKK ile çatışmada yaralanan asker GATA'da müdahalesi yapıldıktan sonra yaraları iyileşmeden memleketi Afyon'a yolcu otobüsüyle gönderildi... Devreye CHP Afyon Milletvekili girdi. Yaralı asker Otogar'dan Bolvadin'deki evine ambulansla götürüldü.

Hakkari'de askerlik yapan Er Muzaffer Yalçın, bir operasyon sırasında teröristlerin döşediği mayına basarak yaralandı.

GATA'da tedavi görmesi için Ankara'ya gönderilen yaralı asker buradaki tedavisinden sonra memleketi Afyon'a ise şehirler arası otobüsle gönderildi...

Yaralı iyileşmeden otobüse binen asker bilgi vermek için ailesini aradı ve eniştesinin onu otogardan almasını istedi.

Bunun üzerine endişelenen aile, oturdukları mahallenin muhtarına giderek yardım istedi. Mahallenin muhtarı ise CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal'ı arayarak durumu bildirdi.

CHP'li Köksal yetkililerle görüşüp gerekli girişimlerde bulundu ve bir ambulansın otogarda olmasını sağladı. Daha sonra gazi, otogardan ambulansla alınarak baba ocağı olan Bolvadin'e gönderildi.

Etiketler :