Garip The DeathList sitesi bu sene öleceklerin listesini yayınladı

Garip The DeathList sitesi bu sene öleceklerin listesini yayınladı
Uluslararası çapta ünlü isimler üzerinden ölüm tahminleri yapan "The DeathList" adlı site bu sene ölecek ünlülere dair tahminlerini yayınladı

Uluslararası çapta ünlü isimler üzerinden ölüm tahminleri yapan "The DeathList" adlı site bu sene ölecek ünlülere dair tahminlerini yayınladı. Tahminleri zaman zaman doğru çıkan ve haberlere konu olan sitenin geçtiğimiz senenin bazı tahminleri gerçekleşmişti.

Ölümü tüm dünyada yankı uyandıracak isimler üzerinden tahminler yapan bu site 2018 yılı için ölüm tahminlerini yayınladı. Gelecekten haberler vermeyen ancak yaş ve hastalık durumlarına göre tahminlerde bulunan sitenin bu seneki listesinde Profesör Stephen Hawking, oyuncu ve aktris Olivia Newton-John, 101 yaşındaki ünlü aktör Kirk Douglas ve Rolling Stones'un efsane isimlerinden Ronnie Wood dikkat çekiyor.

ÖNEMLİ İSİMLERİ DOĞRU TAHMİN ETMİŞLERDİ

2016 yılında David Bowie, Muhammed Ali, George Michael ve Carrie Fisher gibi spor, sinema ve sanat dünyasının önemli isimlerinin öleceğini tahmin etti. Geçtiğimiz sene verdiği 50 kişilik listeden 17 kişi hayatını kaybetti. Yüzdelik oranla geçtiğimiz sene listede yer alanların %34’ü yaşama veda etti.

İŞTE THE DEATHLIST 2018 TAHMİNLERİ

Etiketler :