Galatasaray-Akhisar maçının kadroları belli oldu: İşte ilk 11'ler

Galatasaray-Akhisar maçının kadroları belli oldu: İşte ilk 11'ler
Galatasaray, bu akşam 9 maçtır kaybetmediği sahasında Akhisar’ı ağırlıyor. Beşiktaş derbisinden yaralı çıkan aslanda hedef; hem galibiyet hem de taraftların gönlünü almak Igor Tudor, ilk 11'de Yasin Öztekin'e görev verdi.Süper...

Galatasaray, bu akşam 9 maçtır kaybetmediği sahasında Akhisar’ı ağırlıyor. Beşiktaş derbisinden yaralı çıkan aslanda hedef; hem galibiyet hem de taraftların gönlünü almak Igor Tudor, ilk 11'de Yasin Öztekin'e görev verdi.

Süper Lig’de sezona süper giren ancak daha sonra inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray, bu akşam sahasında Akhisarspor’u konuk edecek. Geçen hafta Beşiktaş’ın konuğu olduğu mücadeleden 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan ve liderliği de kaptıran Sarı Kırmızılılar, başarılı sonuçlara imzasını attığı Türk Telekom Stadı’nda yine kazanıp hem taraftarını mutlu etmek hem de zirvenin yeniden sahibi olmaya çalışacak.

Akhisar’ı devirmek isteyen Aslan, 1 puan önünde 30 puanla liderlik koltuğunda oturan Başakşehir’in, yarın zorlu Sivas deplasmanında kaybetmesini umut edecek. Evindeki gücünü en iyi şekilde kullanmak isteyen Cim Bom, deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor ama Türk Telekom’da 9 maçtır kaybetmiyor.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Asım Yusuf Öz yapacak.

11'LER...

GALATASARAY

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis.

YEDEKLER: Eray, Carrasso, Ahmet, Denayer, Koray, Selçuk, Emrah, Sinan, Rodrigues, Eren.

AKHİSARSPOR

Lukac, Aykut, Soner, Onur, Henrique, Lopes, Sissoko, Mustafa, Olcan, Caner, Kadir.

YEDEKLER: Fatih, Bora, Alperen, Eray, Barbosa, Muğdat, Hora, Orhan, Ömer, Emnes.

Etiketler :