Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı
Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni yılını komando...

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni yılını komando andıyla kutladı.

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki bin 850 rakımlı Gabar Dağı’nın zirvesinde konuşlu Seslice Kışlası’nda bulunan Kara Kuvvetli Komutanlığı 6’ncı Motorlu Piyade Tugayına bağlı 5’inci Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı, teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Taburun, Gabar Kartalları olarak da adlandırılan askerleri, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmıyor. Yarbay Emin Bahadır’ın emir ve komutasında, keşif, gözetleme ve dinleme faaliyetlerini, teknolojiyi de kullanarak, gece gündüz aralıksız sürdüren Gabar Kartalları, her an teyakkuzda bulunuyor.

KOMANDI ANDIYLA YENİ YIL MESAJI

Öte yandan Seslice’de vatani görevlerini yapan askerler, Türkiye’ye yeni yıl mesajı gönderdi. Bölgede arama ve tarama faaliyetine çıkmadan önce Türk bayrağının altında tam teçhizatlı olarak toplanan Gabar Kartalları, komando andı okuyarak, hem terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi hem de Türkiye’nin yeni yılını hep bir ağızdan kutladı.

İHA

Etiketler :