Flormar patronu bunu da yaptı: Direnen işçilerin içeriyle irtibatını kesmek için kapıya gres yağı!

Flormar patronu bunu da yaptı: Direnen işçilerin içeriyle irtibatını kesmek için kapıya gres yağı!
Sendikalı oldukları için işten atılan işçilerin direnişinin sürdüğü Flormar'da patronlar içerideki işçiler ile direnişteki işçilerin irtibatını kesmek amacıyla demir kapılara gres yağı sürdürdü

Sendikalı oldukları için işten atılan işçilerin direnişinin sürdüğü Flormar'da patronlar içerideki işçiler ile direnişteki işçilerin irtibatını kesmek amacıyla demir kapılara gres yağı sürdürdü. Patronlar daha önce de fabrikanın çevresine utanç duvarı ördürmüş, direnen işçiler üzerinde polis baskısı kurdurmuş, valiliğe işçilerin anons yapmasını yasaklatmıştı.

Kocaeli Gebze'deki Flormar fabrikasında işçiler direnişlerini sürdürürken, patronların tuhaf ve sıra dışı uygulamalarına her gün bir yenisi ekleniyor. İçeride çalışan işçiler ile dışarıda direnen işçilerini irtibatından rahatsız olan patronlar, şimdi de fabrikanın demir kapısına gres yağı sürdürdü.

Sol'un aktardığı habere göre, içerideki işçi arkadaşlarıyla demir kapının üzerinden konuşan direnişçi işçilerin bu irtibatını koparmak isteyen patronlar, çareyi gres yağında bulundu.

DAHA ÖNCE POLİS ÇAĞIRMIŞ, ANONS ARACINI YASAKLATMIŞTI

Flormar patronları, direnen işçiler ile içerideki işçilerin iletişiminden rahatsız olmuş, fabrikanın çevresine utanç duvarı ördürtmüş, işçiler üzerinde polis baskısı kurdurtmuş, valiliğe de anons aracını yasaklatmıştı.