Flash TV'nin gece haberlerini sunan ünlü spikeri Gökhan Taşkın, arkadaşını vurdu

Flash TV'nin gece haberlerini sunan ünlü spikeri Gökhan Taşkın, arkadaşını vurdu
Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurduğu iddia edildi. Taşkın ise gözaltında olmadığını ve olayın gerçeği yansıtmadığını savundu.

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurdu. Gözaltına alınan Taşkın ilk ifadesinde, "sarhoştum kazayla oldu" dedi ileri sürüldü.

TAŞKIN'DAN YALANLAMA

Haberin yayılmasının ardından Medya Radar'a konuşan Taşkın, haberin asparagas olduğunu iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

"Yayılan haber yalan ve benimle hiçbir ilgisi yok. Ortada ne kavga, ne kargaşa ne de vurulma var. Sokak ortasında ufak bir şakalaşma vaziyeti yaşandı ve sanki bu olay bir vukuatmış, vurulmaymış gibi yansıtıldı. Vurulmayı bırakın ortada yaralanma bile yok. Arkadaşım ufak bir olay yaşıyor, oradan hastaneye götürüyoruz ve ben de olayla ilgili ifade veriyorum o arada."

Taşın, silahla ilgili de "Evet benim ruhsatlı silahım. Vurulduğu iddia eden kişi benim arkadaşım. Zaten şikayetçi değil, bir şey değil. Ortada şikâyet bile yok. Bir şakalaşmayı ciddi bir olay gibi haberlere çevirdiler. Ben de söylendiği gibi alkolde yoktu. Arkadaşım da vardı. Ufacık bir olay ve benlik durum yok. Ben sabahtan beri televizyondayım ve çalışıyorum. Haber bulamayıp böyle haber yapmışlar. Ne kavga, ne gürültü, ne arbede. Hiçbir şey yok" diye konuştu.

EKRANDA YAPTIKLARIYLA GÜNDEME OTURMUŞTU

Canlı yayında yaptığı ilginç çıkışlarıyla bilinen Taşkın, başörtüsü tartışmaları nedeniyle canlı yayında başörtüsü takmış, eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Türkiye ziyaretinde ise yüzünü siyaha boyayarak Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Etiketler :