Filenin Sultanları, Medya ile Buluştu

Filenin Sultanları, Medya ile Buluştu
A Bayan Voleybol Milli Takımımız, 2017 CEV Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri öncesi, Hıdiv Kasrı’nda bugün (15 Eylül 2017 Cuma) düzenlenen kahvaltıda, medya ile biraraya geldi.

Toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Suat Güler, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, A Bayan Milli Takımı oyuncuları, teknik kadrosu, TRT Spor Kanal Koordinatörü Mehmet Buğra Şahin ve medya mensupları katıldı.

2017 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri öncesi medya ile biraraya gelmekten mutlu olduklarını belirten TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Konumuyla, manzarasıyla, 110 yıllık tarihe sahip, eşsiz mekanda bu kez A Bayan Milli Takımımız için biraraya geldik. Bizi ağırlayan başta Asbaşkanımız Suat Güler olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve BELTUR-Büyük İstanbul Eğitim Turizm ve Sağlık Yatırımları İşletme ve Tic. A.Ş.'ye çok teşekkür ederiz. 20 Eylül Çarşamba günü Azerbaycan’a gidecek Milli Takımımız’ı güçlü rakipler ve zorlu bir şampiyona bekliyor. Grup birincisi doğrudan çeyrek finale çıkarken ikinci ve üçüncüler bir tur daha oynayacak ve bu turun galibi çeyrek finale yükselecek. Grup dördüncüleri ise elenecek. Bizim de öncelikli hedefimiz ilk üçte yer alarak şampiyonaya devam etmek. Federasyon olarak, Milli Takımımız’a inanıyor, tüm ekibe başarı ve bol şans diliyoruz. Medya mensuplarımıza katılım gösterdiğiniz için bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Takımın Başantrenörü Giovanni Guidetti ise şunları söyledi: "Bizim için hedef turnuvalardan Avrupa Şampiyonası için, hazırlıklarımız devam ediyor, son bir haftanın içindeyiz. Her rakibimiz güçlü ve ciddiye alınması gereken rakipler. Tek bir rakip ya da tek bir favori gösteremem. Bizim gibi diğer rakiplerimiz de, turnuvada sonuna kadar gitmek için, en iyisini yapmak üzere sahaya çıkacak.  Turnuvanın başından sonuna, her maçı yeni bir hedef olarak düşünüp, adım adım ilerleyeceğiz."

Kaptan Eda Erdem Dündar ise "Organizasyonu düzenleyen Federasyonumuz'a çok teşekkür ederiz. Bizim için güzel bir motivasyon oldu. Turnuva hazırıklarımız için son bir haftamız kaldı. Kalan her anımızı en iyi ve en verimli şekilde harcamaya çalışıyoruz. Antrenörümüzün de dediği gibi maç maç ilerleyeceğiz. Turnuvadan madalya ile dönmeyi çok istiyoruz" dedi.

Medya toplantısı, özel röportajlar ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

-Hikmet Aydoğan

Etiketler :