Fikret Orman: Avrupa’daki deplasman maçlarına seyirci götürmeyeceğiz

Fikret Orman: Avrupa’daki deplasman maçlarına seyirci götürmeyeceğiz
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avrupa'da oynayacakları deplasman maçlarına taraftar götürmeyeceklerini duyurdu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynayacakları maçlara taraftar götürmeyeceklerini açıkladı.

Divan toplantısında konuşan Orman, UEFA’dan gelebilecek men cezasına karşın böyle bir karar aldıklarını belirterek şöyle konuştu:

“UEFA’dan ceza almamak için Avrupa’daki deplasman maçlarımıza seyirci götürmeyeceğiz. Bir tur veya organizasyon olmayacak. Avrupa’dan gelen bazı taraftarlar var. Buradan da duyuruyorum, gelmeyin efendim. Beşiktaş’a zarar verebilecek bir durum yaşamak istemiyoruz. İçerideki maçlarımız size açık.”

Bir gün FETÖ’Cü ilan ediyorlar, bir gün bel altımıza iniyorlar. Birbirimize kenetlenip, efendilik içerisinde kalmaya ve Beşiktaş’ı iyi temsil etmeye, halkı iyi temsil etme gayreti içerisinde olmamız lazım”

ŞENOL GÜNEŞ İDDİALARINA YANIT VERDİ

“Bizim hocamızla hiçbir zaman problem olmamıştır. Kuvvetler ayrılığı belli, herkesin çizgisi içinde çalışmamız vardır. O yüzden bu oyunlara kulaklarınızı kapatın. Bizim tek işimiz var. Sizleri mutlu edebilmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.”

BAKANLIK İDDİALARINA YANIT VERDİ

“Bakan olacağımı söylüyorlar. Benim için Beşiktaş Başkanlığı’ndan daha büyük mevki yok. Hiçbir niyetim de yok.”

“Bizde brüt borç açıklanıyor. Zaten bir kulüpte hiç açıklanmıyor da Galatasaray’da net borç açıklanıyor. Bizim de net açıklanması lazım.”

Etiketler :