FETÖ'cü Mehmet Dişli'nin kardeşi Şaban Dişli'nin, Erdoğan'ın danışmanı olması AKP'yi karıştırdı!

FETÖ'cü Mehmet Dişli'nin kardeşi Şaban Dişli'nin, Erdoğan'ın danışmanı olması AKP'yi karıştırdı!
Abdulkadir Selvi, 15 Temmuz'un kilit isimlerinden Mehmet Dişli'nin kardeşi Şaban Dişli'nin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AKP Genel Merkez'de ekonomiden sorumlu baş danışmanlığına getirilmesinin tartışmalara neden olduğunu...
Abdulkadir Selvi, 15 Temmuz'un kilit isimlerinden Mehmet Dişli'nin kardeşi Şaban Dişli'nin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AKP Genel Merkez'de ekonomiden sorumlu baş danışmanlığına getirilmesinin tartışmalara neden olduğunu yazdı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki 30 Ağustos resepsiyonuna katılan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi izlenimlerini yazdı. Selvi, resepsiyonda, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin, AKP Genel Merkez’de ekonomiden sorumlu başdanışman olduğu haberleri üzerine yaşanan tartışmalara dikkat çekti.

Milletvekillerinin haberi doğrulatmaya çalıştığını belirten Selvi “AK Parti milletvekillerinin cep telefonlarına, son dakika olarak Şaban Dişli’nin Genel Başkan Danışmanı olduğu haberleri düşmeye başladı. Mehmet Dişli’nin (Şaban Dişli’nin kardeşi) 15 Temmuz’un beyin takımından olması nedeniyle kısa bir şaşkınlık yaşandı. Haberi doğrulatmaya çalıştılar. Benzer tartışmaya damatların tahliyesi sırasında Meclis’te AK Parti kulisinde tanık olmuştum. Belli ki Dişli olayı sarsmış” dedi.

Selvi, “Dişli tartışması ve Bahçeli’nin jesti” başlıklı yazısında, Erdoğan’ın muhalefet liderlerine yönelik tavrına da yer verildi.

Anıtkabir’deki törende CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Erdoğan arasında yaşanan soğukluğa dikkat çeken Selvi, köşesinde şu satırlara yer verdi:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na o kadar kızgın ki, 30 Ağustos’ta Anıtkabir’de dahi tokalaşmadılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye o kadar ilgi gösteriyor ki, 30 Ağustos’ta hem Anıtkabir’de sohbet etti hem resepsiyonda en çok zaman ayırdığı isimlerdendi.”

Etiketler :