Fenerbahçe'nin yeni transferi akşam sahada olacak!

Fenerbahçe'nin yeni transferi akşam sahada olacak!
Van Persie'nin lisansı iptal edildi.

Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden Robin Van Persie krizi tamamen çözüldü. Resmi olarak lisansı iptal edilen Hollandalı futbolcunun yerine çubuklu formayı artık Eljif Elmas giyecek.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, bu akşam oynanacak olan İstanbulspor maçı kadrosuna alındı. Elmas, sene başından bu yana statü gereği forma giyemediği için yeni bir transfer olarak kadroya giriyor. Öte yandan Feyenoord'a gitmesi beklenen Robin van Persie'nin lisansı ise iptal edildi.

AYKUT KOCAMAN GÜVENİYOR

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, Aykut Kocaman tarafından İstanbulspor-Fenerbahçe maçının kadrosuna alındı. Usta teknik adam Kocaman'ın Salih Uçan, Recep Niyaz, Beykan Şimşek, Ömer Ali Şahiner gibi genç isimlere şans tanıyarak Türk futboluna kazandırdığı biliniyor.

Bilindiği üzere 18 yaşına girmediği gerekçesiyle transfer edildiği dönemde ismi kadroya yazılamayan Eljif Elmas, 18 yaşını doldurduktan sonra da 'yabancı kontenjanı' nedeniyle kadroya girememişti. Eljif Elmas, bu akşam sahaya çıkarsa ilk kez resmî bir maçta Fenerbahçe forması giymiş olacak.

Etiketler :