Fenerbahçeli Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor

Fenerbahçeli Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden üniversite öğrencisi Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlenecek.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Koray Şener’in cenazesi sabah erken saatlerde Üsküdar Karacaahmet’te bulunan gasilhaneden alındı. Cenazeyi almaya Şener’in ailesi, okul arkadaşları, taraftarlar ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geldi. Koç, ailenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Fenerbahçeli taraftarlar, cenaze töreni için Ülker Stadı’nda toplandı.

20 yaşındaki üniversite öğrenicisi Koray Şener için bugün saat 11.00’de Ülker Stadı’nda tören düzenlenecek. Koray’ın cenazesi statta düzenlenecek törenin ardından Kocaeli Körfez ilçesinde Mimar Sinan Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

“Sana gelemezsem öldüğüm gündür”

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi ve ÜNİFEB üyesi Koray Şener’in derbi öncesinde yaşadığı kalp krizine yenik düşmesi futbol camiasını derin yasa boğdu. Sevenleri, yakınları ve Fenerbahçeli taraftarlar Koray Şener’in de içinde bulunduğu hatıraları paylaşmaya başladı. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin 2017 yılında kahvaltı buluşmasında birlikte söyledikleri tezahüratlardan birisinde, “Sana gelemezsem öldüğüm gündür” sözleri de bulunurken, burada Koray Şener’in de yer alması ve tezahüratlar eşlik etmesi üzüntüyü bir kat daha derinleştirdi.

Derbi öncesi yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’in kombinesinin olduğu koltuk siyaha boyanarak fotoğrafı koyuldu.

Fenerbahçe’de futbolcular ve yönetim cenaze töreni için tam kadro stada geldi.

Kaynak: Sözcü

Etiketler :