Fenerbahçe’de pas sorununu Mehmet Topal çözdü: Döverim sizi!

Fenerbahçe’de pas sorununu Mehmet Topal çözdü: Döverim sizi!
Fenerbahçe idmanında Şener ve Aatif'in arasındaki pas anlaşmazlığına son noktayı şakayla karışık kaptan Mehmet Topal koydu.

Fenerbahçe’nin dünkü antrenmanına Mehmet Topal’ın sözleri damga vurdu. Yeni sezon hazırlıklarını günde çift idman yaparak geçiren Fenerbahçe, dün sabah 2 saate yakın antrenman yaptı. Çalışmanın ilk yarım saatinde salonda ısınan futbolcular, ardından sahaya çıktı. Yan yana 2 futbol sahası kullanılarak hazırlanan parkurda, futbolcular, kollarındaki özel saatlere göre antrenman yaptı. Kampa dün gelen ve akşam idmanında yer alan milli futbolcular Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı da oldukça istekli göründü. Kondisyon ve şut çalışmasının ardından iki gruba ayrılan futbolcular, farklı antrenman teknikleriyle çalıştı. Bir grup kanat ve hücum organizasyonları yaparken, diğer grup ise minyatür kale maç yaptı.

Bu arada taktik antrenman sırasında Şener ve Aatif, pas atma konusunda gerginlik yaşadı. Bu sırada takım kaptanlarından Mehmet Topal, 2 futbolcuyu da şakayla takıldı ve “Pas atın ikinizi de döverim” dedi. Mehmet Topal’ı sözleri gülüşmelere neden oldu. Fenerbahçe’nin antrenmanını takip eden minik taraftarlar, antrenmanın sonunda futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına akşam basına kapalı olarak yapacağı idmanla devam edecek.

Etiketler :