Fenerbahçe'de Aykut Kocaman istifa mı ediyor? Yönetim ne düşünüyor?

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman istifa mı ediyor? Yönetim ne düşünüyor?
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Osmanlıspor beraberliğinin ardından ''Gerekeni yapacağım'' açıklamaları, istifa olarak yorumlandı. Süper Lig'de 11. haftada Osmanlıspor karşısında son dakika golüyle 2 puan kaybeden ve 3 haftadır...

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Osmanlıspor beraberliğinin ardından ''Gerekeni yapacağım'' açıklamaları, istifa olarak yorumlandı. Süper Lig'de 11. haftada Osmanlıspor karşısında son dakika golüyle 2 puan kaybeden ve 3 haftadır galibiyete hasret kalan Fenerbahçe'de Kocaman'ın istifasının kabul edilmemesi gündemde...

KOCAMAN'A DESTEK KARARI

Osmanlıspor maçı sonrasındaki basın toplantısında istifa sinyali veren ve "Gerekeni yapacağım" sözlerini sarfeden Aykut Kocaman'a yönetimin sonuna kadar destek kararı aldığı öğrenildi.

FUTBOLCULARA CEZA GELECEK

Yönetim son zamanlarda sahadaki kötü futbol ve yenen son dakika gollerinde Kocaman'ı değil, Türk futbolcuları sorumlu tutuyor ve başta yerli oyuncular olmak üzere futbolculara ağır para cezasının verilmesi düşünülüyor. Yöneticilerin Kocaman'a, "Hocam seninle yolları ayırmayı düşünmüyoruz. Sorumluluğun kimlerde olduğunu biliyoruz. Çok ciddi para cezaları verilecek. Sonuna kadar arkandayız" mesajını verdikleri ileri sürülüyor.

YARIN NETLİK KAZANACAK

Fenerbahçe yönetimi, Aykut Kocaman'la ilgili henüz bir resmi açıklama yapmazken, gelişmelerin futbol takımının Salı günü saat 16.00'daki antrenmanında Kocaman'ın çıkıp çıkmayacağına göre belli olacağı konuşuluyor.

Etiketler :