Fenerbahçe Luis Neto ile anlaştı

Fenerbahçe Luis Neto ile anlaştı
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Zenit'te forma giyen Portekizli savunma oyuncusu Neto'yla anlaşmaya vardı. Başarılı savunmacı yarın İstanbul'a gelecek.

Transfer için görüşmelerine devam eden Fenerbahçe, Zenit’te forma giyen Neto’yla anlaşmaya vardı. Birkaç gün önce aynı kulüpten Giuliano’yu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Portekizli savunma oyuncusu konusunda da Rus kulübüyle anlaşmaya vardı. 500 bin Euro karşılığında bu futbolcuyu 1 yıllığına kiralayacak olan Fenerbahçe’nin, sözleşmeye 3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu koyduğu da öğrenildi. Portekizli savunma oyuncusu, sarı-lacivertli ekibe imza atmak için yarın İstanbul’a gelecek.

[caption id="attachment_219898" align="alignnone" width="600"] MOSCOW, RUSSIA - APRIL 16: Quincy Promes (R) of FC Spartak Moscow is challenged by Luis Neto of FC Zenit Saint Petersburg during the Russian Premier League match between FC Spartak Moscow v FC Zenit Saint Petersburg at Otkrytie Arena Stadium on April 16, 2017 in Moscow, Russia. (Photo by Epsilon/Getty Images)[/caption]

2013’te 6.5 milyon euro karşılığında Siena’dan Zenit’e transfer olan Portekizli stoper zaman zaman sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da forma giydi.

Fenerbahçe daha önce de 2013 yılında Zenit’ten Portekizli stoper Bruno Alvers’i transfer etmişti.

Etiketler :