Fatih Terim'in kavgasından en net görüntüler

Fatih Terim'in kavgasından en net görüntüler
Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da bir mekanda Fatih Terim ve damatlarının karıştığı kavganın net görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Adana Demirspor eski başkanı Selahattin Aydoğdu arasında Alaçatı'da bir kavga yaşanmış ve konuyla ilgili basına farklı iddialar yansımıştı. Alaçatı’da yaşanan bu kavganın en net görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde mekana gelen Terim ile Aydoğdu ve yanındakiler arasında büyük bir arbede yaşandığı, sonrasında Terim ile beraberindekilerin mekandan ayrıldığı görülüyor.

Alaçatı'da yaşanan kavgayla ilgili açıklama yapan Terim  Aydoğdu’yu suçlayarak, "Edepsiz bir teklif aldım ve gereğini yaptım. 2 yıl önce babasını kaybetmiş, babası ölürken bana emanet edilmiş bir kadından bahsediyoruz. Ahmet'in ablasına hakaret ve taciz var. Yine olsa yine yaparım" ifadelerini kullanmıştı.

Selahattin Aydoğdu'nun avukatı Koray Battal ise Fatih Terim'in açıklamalarına şöyle cevap vermişti: "Fatih Terim, Selahattin Aydoğdu'yu tehdit etti. Alkollü olduğu her halinden belli olan Terim, Bodrum'dan Alaçatı'ya gelerek; iki damadı, bir koruması ve damadının mekanından bazı kişilerin katılımıyla, müvekkilin restoranını bastı, Aydoğdu ve çalışanlarına saldırdı."

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Etiketler :