Fatih Terim'in kavga ettiği Selahattin Aydoğdu önce gözaltına alındı, sonra da...

Fatih Terim'in kavga ettiği Selahattin Aydoğdu önce gözaltına alındı, sonra da...
Çeşme Alaçatı'da Fatih Terim ile kavga eden Yüzevler Kebapçısı'nın sahibi Selahattin Aydoğdu Fatih Terim'in şikayeti üzerine gözaltına alındı. Aydoğdu, ifadesi alındıktan sonra sabah saatlerinde serbest bırakıldı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile kavga ettiği iddia edilen ve dün akşam gözaltına alınan Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı. Fatih Terim'in ise bugün Çeşme'ye gelerek ifade vermesi bekleniyor.

TERİM'İN ADI DA KAVGAYA KARIŞTI

Çeşme Alaçatı'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'nın sahibi olduğu restoran ile yanında bulunan Adana Demirspor eski Başkanı Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu kebap restoranın çalışanları arasında 'tente açma' nedeniyle önceki gece 00.00 sıralarında tartışma yaşandı. Garsonların birbirlerine masa ve sandalyeler fırlattığı olaya Fatih Terim'in de karıştığı ileri sürüldü. Kavganın ardından restoran çalışanları birbirlerinden şikayetçi olmuştu.

BASIN YOLUYLA TEHDİT SUÇLAMASINA GÖZALTI

Kavgadan bir süre sonra olayın görüntüleri, "Fatih Terim mekan bastı" yorumlarıyla sosyal medyaya yansıdı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde tehdit içeren sözler nedeniyle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Selahattin Aydoğdu'dan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Aydoğdu, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından "basın yoluyla hakaret ve tehdit" suçlamasıyla gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Aydoğdu serbest kalırken, Terim'in bugün ifade vermesi bekleniyor.

Etiketler :