Fatih Terim Galatasaray'a mı dönüyor?

Fatih Terim Galatasaray'a mı dönüyor?
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in "Galatasaray'ı çalıştırabilirim" dediği iddia edildi. Bu iddia gündeme bomba gibi düştü...

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün sürpriz bir isimle görüştüğü yazıldı.

Lucescu ile temas halinde olan sarı kırmızılı yöneticiler aynı zamanda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le de görüştü.
Şu anda A Milli Takımın başında bulunan tecrübeli teknik adam, "Galatasaray benim için her zaman çok özel ve vazgeçilmezdir. Kulübümün bana ihtiyacı varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ancak öcenlikle TFF'den izin almanız gerekiyor. İzin çıkarsa aynı anda hem Galatasaray hem de Milli TAkımı çalıştırabilirim" dediği iddia edildi.
Bunun üzerine Dursun Özbek'in konuyla ilgili olarak federasyonda nabız yokladığı belirtildi. Terim'in dönmesi halinde Abdurrahim Albayrak ve şu anda TFF'de görevli olan Ali Dürüst'ün de Florya'nın yolunu tutabileceği konuşuluyor.
Yönetim ise Tudor'un isteğiyle takviyeleri yapıyor. Bütün taleplerine rağmen takım sezona da istenildiği gibi girmezse 1 milyon Euro'luk tazminatı ödenerek yollanacak. O günün şartlarına göre Terim'le devam edilebilir.

Etiketler :