Fatih Ertürk, kitabında FETÖ hakkında bilinmeyenleri yazdı

Fatih Ertürk, kitabında FETÖ hakkında bilinmeyenleri yazdı
Halk TV programcısı gazeteci-yazar Fatih Ertürk'ün üçüncü kitabı "Sicil" yayınlandı..

Halk TV programcısı gazeteci-yazar Fatih Ertürk'ün üçüncü kitabı "Sicil" yayınlandı... Fetullah Gülen hareketiyle ilgili devlet raporları ve MİT kayıtlarından oluşan bu kitapta FETÖ gerçeği ile ilgili daha önce hiç duyulmamış çok özel bilgiler yer alıyor. Bu kitabın bir başka özelliği de Meclis FETÖ Darbe Komiyonunun hala yayınlanmayan raporundan önemli alıntılar yapması...

Programcımız Gazeteci-Yazar Fatih Ertürk'ün yazdığı "Sicil" adlı kitapta; "ilkokul mezunu bir vaiz ahtapotun kolları gibi 80'den fazla ülkeyi sarıp sarmalayan böyle bir organizasyonu nasıl kurdu" sorusuna yanıt arıyor.

Kitapta şu sorular soruluyor; "kim ya da kimler bu hareketin gizli ve görünmeyen eli oldu.bu hareket nasıl bu kadar destek alıp bir ülkeyi sessizce ve gizlice işgal edebildi.cemaatin destekçileri kimlerdi, nasıl devleti ele geçirdiler?"

Sadece devletin kayıtları ve MİT raporlarından oluşan bu kitap bir çok bilinmeyen soruyu da ortadan kaldırıyor.

Bu kitap 15 Temmuz gecesi FETÖ'cülerin en çok güvendiği ve bir hala görevde olan iki komutanın akıbetleri anlatılıyor. TBMM FETÖ Araştırma komisyonunun raporundan alıntı yapan kitapta ayrıca FETÖ'nün yaptığı yargısız insaflarda bulunuyor.

Darbe gecesi MİT'in hangi kurum ve binalara Hava Savunma Sistemi ve Füzeleri kurduğu ve bu sistemle kaç helikopter ve uçağı atış yapmakla tehdit ettiği gibi ayrıntılarda var.

Etiketler :