Fakıbaba: 80 milyona ucuz et satma iddiamız yok

Fakıbaba: 80 milyona ucuz et satma iddiamız yok
Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ucuz etle ilgili açıklamalarda bulundu. Fakıbaba tüm Türkiye nüfusuna ucuz et yedirme gibi bir iddiaları olmadığını belirtti.

Ucuz et satışında 8 tondan 10 tona çıkarmayı düşünüyoruz. Küçük aile işletmelerini devreye sokacağız. Gerekirse yeni ahır yapacağız Bu konuyla ilgili projelerimiz var. Daha önce belirlenmiş olan cazibe merkezleri içerisinde düşünüyoruz bunları. Cumhurbaşkanımızın projesidir bu. 80 milyona et satış iddiamız yok.

FAKIBABA: DEDİKODULAR OLACAK

İki firma eşit fiyat vermişti bizde malum olan iki firmaya vermek zorunda kaldık. Dedikodular olacak. Bu doğal bir şey. Bakıyorsunuz diğer marketler de fiyat düşürmeye başladı. Bu da sevindirici bir şey. Piyasa oturuncaya kadar önemli bir projedir. Kimseyi rahatsız etmeden dar gelirli bütün kardeşlerimize hizmet verecek bir sistemin kurmaya çalışıyoruz. Eksiklikler olabilir. Düzeltebiliriz. Basının da yardımını bekliyorum.

Fakıbaba 80 milyona ucuz et satışı gibi bir iddiaları olmadığını söyledi fakat Türkiye’deki yoksulluğun durumu gerçekten dikkat çekici boyutlara ulaşmış durumda.

Etiketler :