Evrencan Gündüz'ün suçladığı Ayşe Arman'dan yanıt

Evrencan Gündüz'ün suçladığı Ayşe Arman'dan yanıt
Evrancan Gündüz röportaj verdiği Ayşe Arman'ı "kişisel merak'ını yayınlamakla suçlamıştı. Ayşe Arman'dan yanıt gecikmedi.

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, kişisel merakı için sorduğu soruları söyleşiye eklediğini öne süren müzisyen Evrencan Gündüz’e yanıt verdi: “Bana söylenmeyen bir şeyi yazmam.”

EVRENCAN GÜNDÜZ: MAKSADINI AŞAN BAŞLIK...

Yaklaşık iki yıl önce hayatını kaybeden Asım Can Gündüz’ün oğlu Evrencan Gündüz’ün pazar günü Arman’a verdiği söyleşide babası için, “Babamın kendisi çocuktu, baba olacak insan değildi. Herkes dünyaya baba olmak için gelmiyor. Benimki de iyi bir insan ama iyi bir baba değildi. Ağır gelmiş babalık. Annemi ve beni bırakıp ‘Ege’ye giden ilk otobüs hangisi?’ demiş” ifadeleri yer alıyordu.

AYŞE ARMAN: BUNCA YILLIK GAZETECİYİM

Gündüz’e verdiği yanıta “Bunca yıllık gazeteciyim. Bana söylenmeyen bir şeyi yazmam. Kayıtsız röportaj da yapmam” diyerek başlayan Arman, söyleşinin kasedinin elinde olduğunu söyledi.

Arman şöyle devam etti: “Röportajda yazdıklarım benim yorumum değil, kendi anlattıklarıdır. Konuyu uzatarak genç bir sanatçıyı kırmak istemiyorum. Kendisini çok sevdim ve pırıl pırıl bir müzisyen olduğuna inanıyorum. Amacım babası Asım Can’ın anısına saygısızlık etmek de değildi. Bu konuda tek ve son açıklamamdır.”

Etiketler :