Everton, Cenk Tosun için İstanbul'da!

Everton, Cenk Tosun için İstanbul'da!
İngiltere basınına göre Cenk Tosun'u kaptırmak istemeyen Everton yönetimi, bir transfer heyetini İstanbul'a gönderdi.FUTBOL DİREKTÖRÜ GELDİTosun'u başka kulüplere kaptırmak istemeyen İngiltere Premier Lig temsilcisi Everton,...

İngiltere basınına göre Cenk Tosun'u kaptırmak istemeyen Everton yönetimi, bir transfer heyetini İstanbul'a gönderdi.

FUTBOL DİREKTÖRÜ GELDİ

Tosun'u başka kulüplere kaptırmak istemeyen İngiltere Premier Lig temsilcisi Everton, İstanbul'a temsilci heyeti gönderdi. Daily Mirror'un haberine göre Liverpool temsilcisi, 26 yaşındaki oyuncunun transferini tamamlamak için, futbol direktörü Steve Walsh önderliğindeki bir heyeti İstanbul'a gönderdi.

Cenk Tosun ile Everton'ın yanı sıra Roma, Valencia ve Red Bull Leipzig kulüplerinin de ilgilendiği belirtildi. Everton'ın 25 milyon sterline transferi sonlandırarak resmi işlemleri tamamlamak istediği kaydedildi.

CENK TOSUN'U KAPTIRMAKTAN KORKUYORLAR

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Cenk'i istediklerini vurgulayarak, "İşin açıkçası santrforda bir arayışımız var. Anlaşma olur mu olmaz mı göreceğiz. Transferde diğer kulüplerin araya girme olasılğından endişe ediyoruz. "Son maçlarda gol yollarındaki sıkıntımız su yüzüne çıktı. En büyük problemimiz hala bu. Transfer sezonunda santrfor önceliğimiz olacak. Gol yüzdemizi artırmamız gerekiyor" diye konuştu.

Etiketler :