Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç Deniz Baykal'ı ziyaret etti

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç Deniz Baykal'ı ziyaret etti
Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, CHP önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı hastanede ziyaret etti.Ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Arınç, "Türk siyasetinin en güçlü...

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, CHP önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı hastanede ziyaret etti.

Ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Arınç, "Türk siyasetinin en güçlü isimlerinden bugüne kadar çok derin izler bırakmış, herkesin takdirle andığı güzel bir siyasetçiye geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek için ziyaret etmek istedim. Bildiğiniz üzere Baykal'ı ziyaret etmek mümkün değil. Kızıyla görüşebildim onun yol arkadaşlarıyla görüşebildim doktorlardan bilgi aldım. Onların kanaati Sayın Baykal bugün dünden daha iyi durumda. İnşallah şifa bulacak onu ümit ediyoruz.

"ARAMIZA DÖNECEK YARIM KALMIŞ İŞLERİNİ TAMAMLAYACAK"

Sayın Deniz Baykal'la da parlementoda ayrı düştüğümüz zamanlarda da onun siyasetini onun siyasete güç katan davranışlarını, konuşmalarını takip etmiştim. Çok ani bir rahatsızlık oldu ondan hiç beklemediğimiz. Bir kaç gündür arkadaşlarıma telefonla durumu sorarak bugüne gelmiştim ama bugün mutlaka ziyaret etmek istedim.  Allah'ın izniyle Sayın Baykal normal hayatına dönecek aramıza katılacak ve eskisinden daha güçlü bir şekilde Türk siyasetinde yarım kalmış işlerini tamamlayacak." açıklamalarını yaptı.

İşte Arınç'ın açıklaması...