Erzurum'da özel harekat polisi "yanlışlıkla" vuruldu; çatışmaya geri döndü

Erzurum'da özel harekat polisi "yanlışlıkla" vuruldu; çatışmaya geri döndü
Erzurum'da bölücü terör PKK'ya yönelik  yürütülen operasyonda, bir özel harekat polisi güvenlik güçleri tarafından yanlışlıkla vuruldu. Bacağından vurulan özel harekat polisinin durumunun iyi olduğu bildirildi...Ardahan...

Erzurum'da bölücü terör PKK'ya yönelik  yürütülen operasyonda, bir özel harekat polisi güvenlik güçleri tarafından yanlışlıkla vuruldu. Bacağından vurulan özel harekat polisinin durumunun iyi olduğu bildirildi...

Ardahan Emniyet Müdürlüğü ile jandarma timleri dün gece sabaha karşı Göle kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik arama tarama çalışmaları başlattı. Polis ve jandarma ekipleri arazide karşılaştıkları teröristlerle çatışmaya girdi. Ardahan Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Timi’nde görevli 28 yaşındaki polis memuru Mehmet Onur Eker, çatışmada sağ ayağından hafif yaralandı.

Ardahan sınırında bulunan Erzurum'un Şenkaya ilçesi Beşpınarlar Mahallesi kırsalında  gerçekleştirilen operasyonla ilgili Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez yaptığı açıklamada,  "Operasyon sırasında yanlış bir kod, yanlış bir anlaşmazlıktan dolayı güvenlik güçlerine ait kurşunla bir polisimiz yaralanmıştır. Şükür daha ciddi bir durum yaşanmamıştır" dedi.

Polis Özel Harekatçı Mehmet Okur Eker'in yaralandığını belirten Bilmez, "PKK'ya yönelik operasyonda bir polisimiz kardeş kurşunu ile yaralandı. Çok şükür durumu iyi. Operasyon sırasında yanlış bir kod, yanlış bir anlaşmazlıktan dolayı güvenlik güçlerine ait kurşunla bir polisimiz yaralanmıştır. Şükür daha ciddi bir durum yaşanmamıştır." dedi.

Özel Harekatçı Eker'in, aynı gün kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sonrası taburcu edilip evinde istirahate çekildiği belirtildi. Olayın ardından güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonları sürdürdüğü de ifade ediliyor.

Etiketler :