Erzincan Orduevi'nde kediye yapılan işkence kamera kaydında! Tüm Türkiye'den tepki yağıyor!

Erzincan Orduevi'nde kediye yapılan işkence kamera kaydında! Tüm Türkiye'den tepki yağıyor!
Erzincan Orduevi'nde asker olduğu tahmin edilen sivil giyimli bir şahıs kediye işkence yaptı.

Erzincan Orduevi'nde asker olduğu tahmin edilen sivil giyimli bir şahıs kediye işkence yaptı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahsın kediye defalarca vurduğu görülüyor.

Vatani görevini yapmak için Erzincan’da bulunan er Taner H., hafta sonu nedeniyle çarşı iznine çıktı. Er Taner H’nin akşam saatlerinde askeri lojmanlarının nizamiyesinde yavru bir kediye yaptıkları güvenlik kamerasına takıldı. Kapı önünde bekleyen nöbetçilerin gözleri önünde kediyi önce yumruklayan Taner H.’nin ardından nizamiye kapısının üzeri koyarak defalarca vurduğu görülüyor. Çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında yerde kıvranan kediye son olarak tekmeler savuran Taner H., ardından kameranın açısından kayboldu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Erzincan'da askerin kediye yaptığı işkence kamera kaydında! Sosyal medyada paylaşılan videoya tepki yağıyor!

Publié par HALK TV sur dimanche 3 décembre 2017

221 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Erzincan'da er 25 yaşındaki Taner H.’nin askeri lojmanların nizamiyesinde yavru bir kediye işkence yaptığı görüntülerin sosyal medyada yer alması büyük tepkilere neden oldu. İhbar üzerine harekete geçen polisin yakaladığı ve yapılan kontrolde 221 promil alkollü olduğu belirlenen Taner H., askeri inzibata teslim edildi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Vahşet görüntülerinin sosyal medya da kısa süre içerisinde yayılmasının ardından başta Erzincanlı vatandaşlar olaya büyük tepki yağdı. Vicdanları sızlatan görüntüyü izleyen birçok kişi akşam saatlerinde askeri lojmanların önüne gelerek, olayı gerçekleştiren askere ceza verilmesini istediler.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA AÇILDI

Olayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter'dan açıklama yaptı. Videoyla ilgili ilk olarak "Hemen tetkik ettireceğim, İlgileniyorum" mesajını paylaşan Soylu, daha sonra da "Adli ve idari soruşturma başlatıldı. Birazdan Erzincan Valimiz açıklama yapacak." açıklamasında bulundu.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA: FAİL TESPİT EDİLDİ, ADLİ VE İDARİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Erzincan Valiliği de gece saatlerinde resmi Twitter hesabından "Hiç kimsenin kabul edemeyeceği ve kamuoyunda haklı bir infiale yol açan konu Valiliğimizce tetkik edilerek fail tespit edilmiştir. İlgili hakkında adli ve idari süreç başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.

Etiketler :