Ersun Yanal: Bu iki devreli bir eşleşme

Ersun Yanal: Bu iki devreli bir eşleşme
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 biten Zenit maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bu iki devreli bir maç. Bir devresini bitirdik, bir devresi daha var. Oyuncularımızın oyun iştahını çok olumlu buluyorum. Özellikle uzun zamandır oynamayan Valbuena, Moses ve elbette diğer oyuncularımız..."

"Bence her iki taraf için de keyifli bir oyundu. Bütün oyuncularımızın performansından memnunum. Zaman zaman kesintiler oluyor."

"Skorlar üst üste gelmeli. Son hafta oynadığımız oyunun gidişatı böyle olmamalıydı. Daha iştahlı oynamalıyız dış sahalarda. Kendimizi bu konularda eleştiriyoruz."

"Arkamızda inanılmaz güçlü bir destek var. Bu ayrı bir duygu. Burada bu duyguyu yaşattıkları için seyircimize teşekkür etmek istiyorum."

"Fenerbahçe güçlü bir takım. Zenit'in gücüne saygı duyuyoruz ama Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Pozisyon, form olarak eşit olmayabiliriz. Ama emin olun ki bu oyun giderek daha kaliteli olacak."

"Aslında pozisyon verdik, iki tane pozisyon verdik. Bir tanesinde Isla çok iyi kademeye girdi, bir tanesinde de penaltı oldu. Top rakipteyken daha sert olmalıyız. Savunma yapmak takımla birlikte olur. Yavaş yavaş onu da yapmaya başlayacağız."

"Skrtel çok özel bir oyuncu, motive edilmeye ihtiyacı yok. Çok iyi bir profesyonel. Bugün oyuna başlamadan önce ve sonrasında aynı profesyonelliğiyle, içimizde belki de en hazır olandı. Zenit için özel hazırlandığını düşünmüyorum. Her zamanki davranışıydı."

"Tolgay'ın durumu yarın belli olacak. Isınma esnasında kasında bir ağrı hissetti. Riske etmek istemedik."

Etiketler :