Türkiye seçime gidiyor... Erken seçim 24 Haziran'da

Türkiye seçime gidiyor... Erken seçim 24 Haziran'da
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda MHP lideri Devlet Bahçeli'yle görüştü. Kritik görüşmenin konusu ise: Erken seçimdi.

Türkiye seçime gidiyor... Erken seçim 24 Haziran'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dünkü grup toplantısında ‘Türkiye seçim için 2019’u bekleyemez’ dedi ve erken seçim çağrısında bulundu. Seçimler için 2019 tarihini özellikle vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu gelişme üzerine Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığına davet etti.

Kritik görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim olacak mı olmayacak mı? sorusunu yanıtladı.

ERKEN SEÇİM 24 HAZİRAN'DA

Bugün Sayın Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi sayın Bahçeli ile çeşitli defalar biraraya gelip iç ve dış gelişmeler üzerinde görüş alış-verişinde bulunmuştuk.

Bugün de geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulunduk. Dün sayın Bahçeli tarafından gündeme getirilen erken seçim teklifini de değerlendirme fırsatı bulduk.

Ancak gerek Suriye’deki operasyonlar gerek bölgemizde yaşanan hadiseler TÜrkiye’nin bir anönce belirsizleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir.

Erken seçim teklfini olumlu yaklaşmamız konusunda fikir birliğine vardık. Erken seçimin 24 Haziran 2018’de yapılmasına karar verdik.

Etiketler :