Eren Erdem'den mektup: CHP'yi hedef yapmak için beni tutukladılar

Eren Erdem'den mektup: CHP'yi hedef yapmak için beni tutukladılar
CHP PM Üyesi Eren Erdem, "CHP'yi hedef haline getirmek için beni tutukladılar" dedi.

CHP Gençlik Kolları'nın Silivri Cezaevi'nde düzenlediği destek açıklaması için de teşekkür eden Erdem, "Deniz Gezmişlerin yolundan yürümeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Eren Erdem'in avukatları aracılığıyla gönderdiği açıklama şöyle:

"Silivri’den herkese selamlar. Şu an Silivri’deyim ve tutukluyum. Savcının bile okumadığı anlaşılan, düzmece olduğu apaçık ortada olan ve hükümete yandaş, yandaş gizli tanıklarla şekillenmiş bir iddianame nedeni ile burada tutuluyorum.

Tabii ki, burada olmamın gerçek sebebi, demokrasiye inanan ve insan haklarını savunan biri olmamdan kaynaklıdır. Tamamen siyasi olan bu davada elbette beraat edeceğim. Bu süre içerisinde, havuz medyası her türlü çirkefliği yapacak, konuşma imkanı olmayan bir hakkında türlü iftiralar düzecektir.

Bugün, adeta başlangıç olarak atılan manşetlerde, benim ile partim arasında olumsuz bir bağ varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

Bunu yapanlara sesleniyorum:

Biz, iftiracı ve zavallı itirafçı ağabeylerinizin değil, davası için darağacına yürüyen Deniz Gezmişlerin yolundan gidiyoruz. Partim ailemdir. Her ailede olduğu gibi, benim ailemde de geçmişte tartışmalar olmuş olabilir. Zaten burada tutulmamın sebebi bellidir; Cumhuriyet Halk Partisi’ni hedef haline getirmek istiyorlar...

Ey havuz medyası, bizim aile içi tartışmalarımızdan size ekmek çıkmaz. Hepiniz haddinizi bilin.

Bu arada ilk iş olarak bir kettle aldım. Kaçak çayı da olsaydı, her şey güzel olurdu.

Silivri'den tüm yoldaşlara ve demokrasi mücadelesi verenlere selam olsun..."

EREN ERDEM

CHP PM ÜYESİ

CHP İSTANBUL ESKİ MİLLETVEKİLİ

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü

9 No'lu Cezaevi C10 Blok - 79 nolu oda

Silivri - İstanbul

Etiketler :