Erdoğan'ın korumaları görevden mi alındı?

Erdoğan'ın korumaları görevden mi alındı?
Bir vatandaş, Erdoğan'a sarılmak isteyince büyük telaşa neden olmuştu.

Şırnak İl Kongresi'nde görev alan polislerle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın koruması olarak görev yapan polislerin görevden alındığı öne sürüldü.

BİR VATANDAŞ, ERDOĞAN'I TELAŞLANDIRMIŞTI

Erdoğan'ın 13 koruma polisinin görevden alındığı iddia edildi. Görevden alınan polislerin 23 Aralık'taki AKP Şırnak İl Kongresi'nde Erdoğan'ın konuşma yapacağı platformun etrafında görevli olduğu belirtildi.

T24'ün Mezopotamya Ajansı'ndan derlediği habere göre, yaşanan olayın ardından AKP Şırnak İl Örgütü'nün kimi yöneticilerinden alınan bilgilere göre, Erdoğan'ın talimatı ile platformun etrafında görevli olan 13 koruma polisi görevden alındı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, 23 Aralık'ta katıldığı partisinin Şırnak İl Kongresi'nde konuşma yaptığı esnada, sahneye çıkan Hüseyin Demircan isimli bir partili kendisine sarılmaya çalışmıştı.

CUMHURBAŞKANLIĞI YALANLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şırnak İl Kongresi'nde konuşma yaptığı sırada bir kişinin salona fırlaması sonrası 13 korumasının görevden alındığı yolundaki iddiaya yalanlama geldi. T24'e konuşan Cumhurbaşkanlığı kaynakları, "Görevden alınan koruma yok, iddialar yalan" dedi.