Erdoğan'ın katılacağı kongreye gitmeyenlere tehdit iddiası!

Erdoğan'ın katılacağı kongreye gitmeyenlere tehdit iddiası!
Camilerin hoparlörlerinden “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı kongreye halkımızı davet ediyoruz” anonsları yapılırken, kongreye gitmeyecek olan servisçilere de servislerini iptal etme tehdidi yapıldı.

AKP’nin bugünkü Ağrı kongresi için Diyadin’in 67 köyünde camilerin hoparlörlerinden “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı kongreye halkımızı davet ediyoruz” anonslarının yapıldığı iddia edildi.

Mezopotamyaajansi'nın haberine göre, AKP'nin Ağrı’da bugün yapacağı 6'ncı Olağan Kongresi’ne katılım için köylerin camilerinden anons yapıldığı iddia edildi. Diyadin ilçesine bağlı 67 köyde muhtarların aracılığıyla camilerin hoparlörlerinden “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı kongreye halkımızı davet ediyoruz” anonslarının yapıldığı bildirildi.

ERDOĞAN'IN KONGRESİNE GİTMEYECEKLERE TEHDİT!

Taşbasamak (Mirzecan) ve Omuzbaşı (Şıkrok) köylerinde yaşayan yurttaşlar, camiden yapılan anonsların yanı sıra köydeki araçların tespit edildiğini ve kongreye gitmeyecek okul servisleri hakkında da işlem yapılacağını aktardı. Öğrenci servisçiliğini yapan bir yurttaş, "Eğer kongreye gitmezsek, servislerimiz iptal edilecek" dedi.

Öte yandan ilçedeki bütün kamu personelinin ve öğrencilerin katılımının da “zorunlu” olduğu iddia edildi.

Etiketler :