Erdoğan’dan olaylı derbiyle ilgili açıklama: Bu bir kumpas

Erdoğan’dan olaylı derbiyle ilgili açıklama: Bu bir kumpas
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dün gece oynanan ve çıkan olaylar sonucunda yarım kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, "Derbide yaşanan olaylarda futbol teröründen de öte, bir kumpas var. Bu olayları birileri organize etti" dedi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışı gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, erken seçim süreci ile ilgili soruya “Manifestomuzu İstanbul Kongresi’nde açıklayacağız. Ülkemizin ihtiyacı olan birlik beraberliği biz Cumhur ittifakı ile gösterdik.  Çalışmalarımızı bu kararlılıkla yürüteceğiz. MHP’de bizim yaptığımız gibi çalışmalarını yapıyorlar.” diye yanıt verdi.

AÇIK SÖYLÜYORUM BU BİR KUMPAS

Erdoğan, çıkan olaylar sonucunda yarım kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili soruya da yanıt verdi. “Bu konu bizi üzdü. İstanbul’a indiğim anda şahit oldum.” diyen Erdoğan,  Bu futbol teröründen öte de bir şey. Bir kumpas dav var. Hep korner köşelerinde oldu. 4 korner köşesinde. Her şey yolunda gidiyor. Orada çakmaf falan atıyorlar. Böyle bir şey olamaz ki, Şenol hocamın başına gelen olay. O Tolga’da yanlışın içine girmemiş olsaydı.

Şenol hocayı da aradım, Fikret Başkanı da, Aziz Başkanı da aradım. Hepsi müştekiler, şikayetçiler. TFF neler çıkaracak bakalım. Gençlik Spor Bakanlığı ile biz de üzerine gideceğiz. En çok üzüldüğümde şu, hanımların kızların gitmesini isteyişimizin nedeni fair playdi. Olay tam tersine döndü, yenilir yutulur bir şey değil. Bakalım federasyon ne gibi çalışmalar yapacak.”

Etiketler :